VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

A katalógusból kiválasztott termék megrendelésre készül, melyet postázunk vagy egy előre egyeztetett átadó ponton adunk át.

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalásos fizetés (előre utalás)

Vevő a rendelését követően internet bankján keresztül vagy a számlavezető bankjánál helyben átutalja a rendelt termék(ek) + a fentiekben megjelölt átalányszállítási díjat Eladó  (Lamoppe Bt.) Magnet Banknál vezetett bankszámlaszámára:   

LAMOPPE BT

16200223-10069925

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.

Banki utalásnál a két bank közötti transzfer 1-2 munkanap is lehet, az összeg Magnet Bankban történő befizetése esetén azonnal jóváírásra kerül.

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a 9. munkanapon a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül

2. Készpénzzel vagy bankkártyával a helyszínen


Készpénzes fizetésre minden személyes átvételt választó Vevőnek van módja a átvételkor, a Lamoppe üzlet címén, Budapesten.

A személyes átvétel teljesen díjmentes, semmilyen csomagolási vagy egyéb kezelési költséget nem számítunk fel.

 

SZÁLLíTÁSI MÓDOK

 

 A csomagfeladás tartalmazza a csomagolást és a regisztrált, elsőbbségi feladást. 

A szállítás (DPD futár) költsége a rendelés mennyiségégtől függetlenül belföldre 2200 ft, külföldre 6500 – 15000 ft.

Személyes átvétel Veszprémben és Budapesten megoldható, előre megbeszélt időpontban, díjmentesen.

Átadópontunk Budapesten:

LAMOPPE SHOP

1052, Budapest, Károly krt.10

Hétfőtől péntekig 11:00-18:00

 

shop

 

 

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.) 30. § paragrafusának megfelelően ügyfélkapcsolat címén kezeljük adatait.

 

POLICY

Kérjük, ha bármilyen okból elégedetlen a vásárolt termékkel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

laura.mozes@gmail.com

hello@mozeslaura.com

A termék átvételétől számítva 14 munkanap áll Vevő rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Ehhez a visszavonási joghoz Vevőnek feltétel nélküli joga van, kivéve a szállítási költséget, mely Vevőt terheli. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a számla kíséretében. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. Vevőnek lehetősége van a terméket személyesen is elhozni hozzánk, természetesen ebben az esetben nem terheli semmilyen költség. A visszaküldés költsége minden más esetben a Vevőt terheli.  A visszafizetés banki átutalással történik. Amennyiben a rendelést nem banki utalással fizette, a Vevő banki adatai szükségesek a visszatérítéshez.

Imprint

Mózes Laura
Lamoppe 

tel: 06709479610

laura.mozes@gmail.com

hello@mozeslaura.com
www.mozeslaura.com